Forum Gry Blood & Betrayal
Nowy u¿ytkownik
praktycznie kazdy w tej grze tworzy multi konta chyba na tym to polega
Nowy u¿ytkownik
akurat nie o tobie mowilem i szacun za to dla ciebie , jak sam wiesz gra posiada mase bledow ktore gracze wykozystuja dla zwiekszenia statystyki itp. sam wykorzystalem taki blad lecz nie bawi mnie juz taka gra
bartoszek91 napisał:
akurat nie o tobie mowilem i szacun za to dla ciebie , jak sam wiesz gra posiada mase bledow ktore gracze wykozystuja dla zwiekszenia statystyki itp. sam wykorzystalem taki blad lecz nie bawi mnie juz taka gra
masz bana i po ptakach :PPPP
Nowy u¿ytkownik
ban to ban i nie mam co dyskutowac bo musze przyznac ze mi sie nalezy jak i wielu innym gracza , pragne rowniez przeprosic wszystkich graczy i operatorow gry za tworzenie multi kont . martwi mnie tylko pozna reakcja administracji na poczynania graczy takich jak ja
a mo¿esz podaæ ten b³±d, reagowa³em wcze¶nej np. ustawi³em ¿e z jednego ip mo¿e byæ tylko jedno konto, miej z³ota na pocz±tek, linki aktywacyjne przy rejestracji oraz ochrona nowych graczy (przed atakami)
Nowy u¿ytkownik
akurat ludzie korzystajacy z modemu (iplus) tak jak ja maja zmienne ip wiec to nie problem,
ochrona graczy dobry pomysl i moze jakas weryfikacja przez emaila , bo ja podawalem byle jakiego i zawsze pasowalo